Top

SURPRISE THEMA ENVELOPPEN

Op dit moment is er geen Thema Envelop te bestellen!
Vanaf 22 januari is Envelopje Liefde verkrijgbaar. Hiermee zal Lopen voor Lyme worden gesteund.


SURPRISE! Wanneer je een Surprise Thema Envelop besteld, is het áltijd een verrassing wat je ontvangt! Het enige dat ik je kan verklappen is dat je een bubbeltjesenvelop boordevol goodies/cadeautjes van verschillende webshops in een bepaald thema krijgt thuisgestuurd. De kosten hiervan zijn €6 (incl. verzendkosten van €3.32) en er gaat áltijd €1.50 van elke bestelde envelop naar een goed doel! De enveloppen verschijnen 6x per jaar, met de volgende thema’s: Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Zomer, Sinterklaas & Kerst.

De inhoud van de Surprise Thema Enveloppen verschilt per editie. Voorbeelden van goodies zijn stickers, zakjes, enveloppen, kaarten, notitieblokjes, labels, thee, gelukspoppetjes én nog veel meer leuks! Op mijn Pinterestbord 'Surprise Thema Enveloppen' kun je wat sneakpeeks van eerdere edities bewonderen. 

Wil jij de Thema Enveloppen een heel jaar lang ontvangen? Dan kun je een abonnement afsluiten! Je krijgt dan ook nog eens een leuk bedankje toegestuurd. Een abonnement afsluiten kan alleen in de maand december.


LET OP: voor de Belgische klanten is de envelop €10.35 (incl. verzendkosten).

Dit i.v.m. verzending vanuit Nederland.