Top

LadyBug Steunt!

Webshop LadyBug steunt áltijd goede doelen!

Hieronder vind je een overzicht van alle geluksproducten.


 Verrassingsdoosjes
De verrassingsdoosjes zijn brievenbusdoosjes vol gedoneerde goodies en producten van verschillende shops en bedrijven. Ze worden eens per twee maanden middels een veiling verkocht voor het goede doel. Bieden kan vanaf €5.50 (inclusief verzendkosten) en opbieden vanaf €0.50. Alles wat bovenop de €5.50 is geboden, zal worden gedoneerd aan een goed doel! Er wordt altijd éen verrassingsdoosje via Instagram verloot, en éen verrassingsdoosje via Facebook. De hoogste bieder ‘wint’ het doosje. Houd mijn sociale media kanalen goed in de gaten voor een volgende veiling!


 Thema Enveloppen 
Van de Thema Enveloppen gaat er €1.50 per bestelde envelop naar het goede doel. In dit overzicht kun je zien welke goede doelen worden gesteund met de Surprise Thema Enveloppen.


 Gedoneerde postkaarten
De gehele opbrengst van de postkaarten van Studio Schatkist worden gedoneerd aan een goed doel. Dit gaat om €1 per postkaart. Je kunt deze kaarten alleen meebestellen met een Thema Envelop. Het goede doel dat gesteund wordt is afhankelijk van welke Thema Envelop je hebt besteld.